tromb1
AVClub Addicted Member
- 26 September 2007
- 1,371
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!! ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ!:angry::angry::angry:Είχα πάρει τηλέφωνο στην expansys και μου είπαν ότι οι Sharp έχουν πρόβλημα με Ελλάδα γιατί ο Έλληνας αντιπρόσωπος "κολλάει" επίτηδες και παράνομα τις διαδικασίες της εγγύησης ταλαιπωρώντας τους αγοραστές.
Καπάκι μίλησα με τον αντιπρόσωπο της Sharp και μου είπε "Δεν μπορούμε ασφαλώς να μην δεχτούμε χαλασμένη Sharp, αλλά ή θα πρέπει να πληρώσεις την επισκευή (κι ας είναι σε εγγύηση) ή θα περιμένεις ΠΟΛΥ. Όταν τον ρώτησα αν έχει κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα μου είπε για έναν τύπο που πήρε την TV του μετά από 4 μήνες.
Και το κερασάκι:
Όταν τον ρώτησα "Δηλαδή έχετε φτιάξει ένα μηχανισμό α-λα δημόσιο (καθυστέρηση σαν τιμωρία) να αποθαρρύνετε τους καταναλωτές να παίρνουν απ' έξω ώστε να βγάζετε κι εσείς σαν ενδιάμεσος μου απάντησε ευθαρσώς:
"Ναι, ακριβώς!"
Ήθελα να ξερα εκείνος ο μαυροιάπωνας που τις φτιάχνει στη φάμπρικα το ξέρει ότι βγάζει πολύ λιγότερα από τον εισαγωγέα;
Έπρεπε να ηχογραφήσει κάποιος τη συνομιλία και να του στείλει ΑΥΤΟΥ του κύριου, που επειδή ΕΤΥΧΕ να έχει κάποια κεφάλαια και το παίζει εισαγωγέας, ένα εξώδικο και ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ η συνομιλία να πάει στην ένωση καταναλωτή, και στην Ευρωπαικη αντιπροσωπία της SHARP, και μετά ΑΝ τολμουσε να ξανακανει τον εισαγωγέα εμένα να μου γράφατε....:violent-smiley-030:
Κάτι τέτοιοι, ΔΕΝ έχουν βρει ακόμα τον άνθρωπό τους και γι αυτό τα λένε αυτα!:furious3:
Y.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ για το ύφος μου, αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αν έχουν έτσι τα πράγματα και μια κορυφαία εταιρία σαν την SHARP θάβεται στην Ελλάδα, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ λόγω ΚΑΚΙΣΤΗΣ αντιπροσωπείας, είμαστε για γέλια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
Last edited: