Update : Σάββατο βράδυ
Στο σπίτι μου η εργασία του στησίματος ήταν ουσιαστικά One Man Show ή αλλιώς Internet King.
Αφού μετακομίσαμε μια "μικρή" μπαουλο TV 32'' για να κάνουμε χώρο στο έπιπλο, παρατάξαμε τα μηχανήματα, ώστε να είναι σωστά τοποθετημένα, να φτάνουν στον ενισχυτή κ να κρύβονται από την κουρτίνα!!!
Μετά ελέγξαμε τη φάση όλων των μηχανημάτων και τα συνδέσαμε στο ρεύμα.
Όλα τα DAC + transport συνδέθηκαν σε ίδια πολύμπριζα και στην ίδια γραμμή του πίνακα. Χρησιμοποιήσαμε τα καλώδια των ιδιοκτητών τους, αφού διαπιστώσαμε (με το έμπειρο μάτι μας...) ότι κινούνταν στην ίδια κατηγορία πάνω κάτω, εκτός από του Esoteric (είναι καλύτερο) που δεν μας πείραζε καθώς είναι κοινό για όλα.
Ο Ενίσχυτής Hegel H100, συνδέθηκε με καλο καλώδιο ρεύματος κατευθείαν στην πρίζα του τοίχου.
Η Αντιλόπη θα παίξει με το απλό τροφοδοτικό της κ όχι με το Volticus
Κατόπιν τα DAC αριθμήθηκαν και έγινε η ρύθμιση στάθμης.
Τα DAC που στήθηκαν είναι τελικά τα εξής 7:
- 2 Wolfson (Φραγκούλης- DomieMic)
- PlexiDAC_DIY (by Analyse_it)
- Audio Nemessis DC-1 (Internet king)
- MF M1 (chris1967)
- Behringer ULTRAMATCH PRO (Internet king)
- Antilope Zodiac+ (Γιώργος ΚΟΨ)
Συζητήσαμε για μερικά μουσικά κομμάτια που θα ακούσουμε κ την τελική λίστα θα την αποφασίσουμε αύριο.
Επίσης, αύριο θα αποφασίσουμε κ τη διαδικασία των τυφλών ακροάσεων.
Οι δύο ιδέες είναι η διαδικασία του Knock-out με διαλεκτικό τρόπο και η άλλη η βαθμολόγηση, όπως έγινε στο τεστ του Wind.
1-2 πραγματάκια που θα θέλαμε ακόμα να δούμε είναι :
α. Ποιό ψηφιακό καλώδιο να χρησιμοποιήσουμε, μέσα από blind test
b. Σύγκριση Esoteric / popcorn transport (κι ας φαίνεται ιεροσυλία)
Interconnect και ψηφιακό θα χρησιμοποιηθούν τα ίδια για όλα τα DAC.
ΟΛΑ τα μηχανήματα είναι στην πρίζα κ ανοιχτά από τις 1800 κ μέχρι την αυριανή μέρα κ ώρα του τεστ, θα παραμείνουν έτσι...
Έχω βγάλει κ κάτι φωτογραφίες, αλλά καθώς τελειώσαμε στις 2130 κ μετά τρέχαμε για τον τελικό, δεν έχω κουράγιο να τις κάνω upload τώρα...
Όλες μαζί από αύριο...
Τα λέμε το πρωϊ
Υ.Γ. Ο kpaiss απήχθει στην Κρήτη από την Τετάρτη κ ενώ θα γύριζε σήμερα για το τεστ, τελικά δεν τα κατάφερε, οπότε Young - Yok!
Τι να κάνουμε...